Első kézből: újabb fejlemény a pályán összeesett élvonalbeli focista ügyében

2024. április 15. 08:08

Az eset miatt félbe is szakították a mérkőzést. A kórházi ágyából üzent a veszélybe került labdarúgó.

2024. április 15. 08:08
null

Nyitókép: Facebook/Udinese Calcio

***

Mint a Mandiner is beszámolt róla, az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A 32. fordulójában rendezett Udinese-Roma mérkőzés 71. percében összeesett a pályán a vendégek egyik játékosa, Evan Ndicka. Az elefántcsontparti védőt azonnal ápolni kezdték, majd hordágyon vitték le a pályáról. Az eszméleténél volt, és felfelé tartott ujjával jelezte, jól van. S úgy tűnik, nincs komoly baj – legalábbis az első vizsgálatok alapján.

Ezt is ajánljuk a témában

A játékos a mellkasa környékét fogta fájdalmas arccal. Azonban a vizsgálatok – amelyekről a Sky Sports számolt be – kiderítették: nem szívrohama volt a 24 éves játékosnak. Feltételezhetően a mérkőzés korábbi szakaszában kaphatott egy ütést, ami miatt hasonló tüneteket produkált. Sárga kóddal szállították az udinei kórházba, azaz nem volt életveszélyben. Kardiológia és egyéb vizsgálatokat végeztek, majd a Roma vezérigazgatója, Lina Soulokou, a vezetőedző, Daniele De Rossi és Lorenzo Pellergini csapatkapitány meglátogatta Ndickát, aki megnyugtatta őket állapotáról. Ezek után posztolt az AS Roma:

Evan jobban érzi magát, és jó hangulatban van. A kórházban továbbra is megfigyelés alatt tartják, és tovább vizsgálják

 – áll a klub rövid közleményében.

Az AS Roma csapata – miután meggyőzödött Ndicka állapotáról – repülővel haza utazott, s már a csütörtöki, AC Milan elleni hazai Európa Liga mérkőzésre készül. A Farkasok a negyeddöntő első felvonásán idegenben nyertek 1-0-ra. Az udinei mérkőzés sorsáról, befejezéséről vagy újrajátszásáról a napokban döntenek az illetékesek.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­ö­s­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­v­­á­­r­­n­a­k­­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Interista
2024. április 15. 09:10
Jobbulást!
cutcopy
2024. április 15. 08:43
Tehát kamuzott..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!