Salvininál elszakadt a cérna, amikor meglátta ezt a szakállas anyát (VIDEÓ)

2024. május 09. 19:31

Az olasz politikus szerint mindennek van határa.

2024. május 09. 19:31
null

Fotó: Andreas Solaro/AFP

Matteo Salvini a Liga jobboldali olasz kormányerő vezetője kiakadt az X-oldalán (korábbi Twitter): közzétette, ahogy mellkasára ölel egy csecsemőt egy szakállas „anya”, majd az alábbiakat fűzte a videóhoz a közösségi oldalon.

„Mindenki szabadon élheti meg a saját identitását, de én ezt igazán zavarónak tartom, ez már a visszaélés határát súrolja. Nem a nők és gyermekek kizsákmányolására, nem a méhek bérbeadásának visszataszító gyakorlatára, nem a tárgyként kezelt emberi lényekre.

Ön szerint ez haladás? Mi köze ennek a jogokhoz? Mindennek van határa!”

– fakadt ki Salvini.

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­­z­­­i n­­i­­­m­­f­­­o­­m­­á­n­­­i­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Geza2
2024. május 10. 18:58
Hát, ez elég visszataszító...
Welszibard
2024. május 10. 10:24
Micsoda egy ócska kurva lehetett az a nő, aki megszülte és pénzért odaadta a gyerekét ennek az eltorzult lelkivilágú férfinak. A csecsemő sírva keresi a női csecset, de helyette csak egy durva, szőrös férfi mellkast talál. Undorító és felháborító. És még vigyorog is a sátán.
italosiparos
2024. május 10. 09:38
A kínhalál kegyes büntetés azoknak akik ezt lehetővé tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!