Manfred Weber elszabadult: az egész EU-ban kötelező katonai szolgálatot akar

2024. május 10. 09:30

Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint „szükségünk van egy európai atomfegyverre”.

2024. május 10. 09:30

Nyitókép: JOHN MACDOUGALL / AFP

A nyugat-európai politikusok az európai parlamenti választási kampányban egyre jobban igyekeznek minél súlyosabb kijelentéseket tenni. A BR24 televíziós műsorban Manfred Weber néppárti frakcióvezető az európai atomfegyver mellett szólalt fel – írja a Magyar Nemzet.

A német politikus, az Európai Néppárt frakcióvezetője a BR24 választási beszélgetésében

kijelentette, hogy „szükségünk van egy európai atomfegyverre”.

A műsorban Manfred Weber még arról is szót ejtett, hogy szerinte a sorkötelezettség bevezetése egy köztes lépés, és kijelentette, hogy

támogatja az általános kötelező szolgálati év bevezetését.

Azt azért hozzátette, hogy szerinte a fiatalokra kellene hagyni annak eldöntését, hogy milyen szolgálatot teljesítenek, de fontos a fiatalok szerepvállalása. A CDU – amelynek Weber is tagja – a hét elején tartott pártkongresszusán egyébként a „kötelező szolgálati év” mellett foglalt állást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­­a­z­­i n­­­i­­­m­­­f­o­m­á­­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
zatoicsi
2024. május 12. 13:50
Képzeljük el mondjuk ugyanezt 10 évvel ezelőtt egy Orbántól. Akkora taknyos büdös turhát horkantott volna fel a liberálbolsevik szarcsürhe, mint a Balaton.
KBA98
2024. május 10. 20:54
Menj az első sorba te szemét!
alexandrosz-2
2024. május 10. 19:48 Szerkesztve
Elsőként téged, meg a családodat zavarnálak a frontra mocskos geci! Utánad a bandád jönne polákostól, csehesől, francúzostól, beneluxostól, skandistól, balti csivavástól. Jó trágya lennétek az orosz földben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!