A kongresszus nem, a franciák igen: Caesar ütegeket kapott Ukrajna, folytatódik a fegyverszállítás

2024. április 15. 08:18

Az ukránok nem spórolnak a lőszerrel az oroszok szerint.

2024. április 15. 08:18

Nyitókép: Wikipédia

A RIA Novosztyi arról ír, hogy francia Caesar önjáró tüzérségi egységek érkeztek az ukrán erőkhöz a zaporizzsjai frontvonalra – erről Vlagyimir Rogov, a „Együtt Oroszországgal” zaporizzsjai mozgalom vezetője, az orosz közkamara új régiók integrációjával foglalkozó koordinációs tanácsának társelnöke számolt be.

Hangsúlyozza: „Az ellenségnek 

új francia Caesar lövegeik vannak, nem spórolnak a lőszerrel, tömeges ágyúzás zajlik. 

Franciaország  fegyverekkel látja el az ukrán fegyvereseket, az ellenség pedig a zaporizzsjai terület felszabadított részét lövi.”

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­l­á­­­n­y­­­o­­­k­ ­­v­­­á­r­n­a­­k­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
fenris
2024. április 15. 10:14
francikáék nem örülnek, hogy kiszorultak a gyarmataikról, úgyhogy nincs abban semmi meglepő, hogy az ukránnak fegyvert adnak, persze biztos koncessziókért stb.. Magyarul új gyarmatot remélnek kialakítani
makeusagreatagain
2024. április 15. 09:44
Mindjárt megjön Spülltle meg C. és elmagyarázzák az ukránok már kihaltak XXXXDDDD
2024. április 15. 09:29 Szerkesztve
Már lassan az az érzésem, hogy a KGB ( vagy mi a neve jelenlegi orosz titkosszolgálatnak) támogatja/tartja fenn a kijevi náci rezsimet, hogy löjje el a nyugat teljes arzenálját, hogy azzal teljesen kikészitse a NATOt. Lassan már a NATO legkomolyabb tagjainak uniformisra sincs elég tartaléka, nemhogy fegyverre meg löszerre vagy egy komolyabb harci akciora. Ráadásul az ipar képtelen reagálni anyag- meg energiahiány miatt ( Thyssen a mult heten jelentett be jo 20% csökkentést.) Látjuk a német hireket is, hogy a katonák mindössze tucatjait képesek csak Litvániába küldeni, mert nincs több, már ezeket is a hazai tartalékbol veszi el Pistorius. Már a hadkötelesség ujrabevezetésén elmélkednek. Röhej. Ráadásul ott van az otthoni több millios migráns csorda, ami csak arra vár, hogy mikor döl össze a kormány védelmi képessége. A rendörség már feladta a beavatkozást a migráns csordák ellen. ( tegnap hangzott el a német TVben ). Ha a hadsereg is eltünik, akkor üres lesz a parkett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!