Szentkirályi újabb „Gyurcsány-fiókát” leplezett le a Városházán (VIDEÓ)

2024. április 15. 09:49

„Karácsony nem ura a fővárosnak, az igazi főnök Gyurcsány, és ő mozgatja a szálakat” – hangsúlyozta a kormánypártok jelöltje.

2024. április 15. 09:49
null

Nyitókép: MTI Fotó/Bruzák Noémi

„Aki átélte a 2008-as világválságot és a Gyurcsány-banda ámokfutását, annak nem kell bemutatni Draskovics Tibort, aki a Gyurcsány-kormány pénzügy-, majd igazságügy- és rendészeti minisztere volt, majd a Bajnai-kormányba is átmentették miniszterként” – idézte fel Szentkirályi Alexandra, a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi emlékeztetett: „Draskovics hiába felelt tevékenyen azért, hogy Magyarország a csőd szélére került, miután Karácsony megkaparintotta a Városházát, kinevezte Gyurcsány régi emberét a BKK igazgatósági elnöki pozíciójába”.

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­l­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­a­­­k­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
nemecsek-3
2024. április 15. 19:16
"paracelsus-2 2024. április 15. 13:48 Rettenetes ez a férfias torokhang....." Egy főpolgármestert nem azért szeretünk meg fizetünk, hogy csengő hangja legyen meg nagyra nőjön hanem azért mert időt, energiát nem kímélve dolgozik 2 millió emberért. A jelenleginél csak az áll fenn, hogy pénzt nem kímélve. Az idő, energia, és a dolgozás ismeretlen. ...és az ebben a tragédia, hogy a hasonló libsiknél és a rájuk szavazóknál az, hogy az ország egyik legnagyobb cégénél -ahol páratlan módon minden mese előre van fizetve- a dolgozni is kellene föl sem merül. Az egyébként istenített piacgazdaság is valahogy náluk mindég pofára esik, kivéve ha saját üzleteiket intézik, mert olyankor még az anyjukkal is papírt íratnak fél kiló kenyérért
KBA98
2024. április 15. 16:46
Ezt nem kell leleplezni! Az egész városháza a dk-val tele! Ott van a kifizetőhelyük és karácsony a pénztáros!
paracelsus-2
2024. április 15. 13:48
Rettenetes ez a férfias torokhang. Fojtogatnak Szandika? Vagy lent maradt a Kristóf farka? Próbáld meg kiköpni, és fuss neki még egyszer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!