Soros elemzője kitálalt Magyar Péterről – ez nem fog tetszeni a baloldal új sztárjának

2024. április 15. 10:50

A Magyarország megszégyenítésében reménykedő Hegedűs Dániel szerint Magyar Péter hiteltelen, és nem is fideszes bennfentes volt, hanem csak valaki a harmadik sorból.

2024. április 15. 10:50
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Magyar Péternek megvan a lehetősége arra, hogy gyengítse az ellenzéket, amelyet rendszeresen kritizál – véli Hegedűs Dániel, a German Marshall Fund magyarországi elemzője a Die Welt beszámolója alapján. A szakértő a baloldal új messiásának gyengeségét abban látja, hogy narratívája visszafogott, és valójában nem is hiteles.

Nem fideszes bennfentes volt, hanem valaki a harmadik sorból

– szögezte le Hegedűs Dániel. A Rockefeller Alapítvány, az Európai Bizottság és a Soros-féle Open Society Foundations által egyaránt támogatott szervezet munkatársát nem lehet azzal vádolni, hogy munkájával ne tenne meg mindent a magyar kormány ellen, de úgy tűnik, még ő sem hisz Magyar Péterben.

Hegedűs Dániel korábban többek között azt írta, a megszégyenítésünkre jó lehetne a Magyarország elleni újabb uniós eljárás.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­g­­ö­­s­ ­l­­á­­­n­­­y­o­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­a­k­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Ekrü
2024. április 16. 07:33
kunfia1 2024. április 15. 18:47 kunfia1Ekrü 2024. április 15. 18:46 "Segítek, ha valaki egy piaci szereplőnél munkát vállal a kvalitásai mentén, az legitim. "- Az állítás nem az volt , hogy nem legitim, hanem az, hogy hiteltelen. Továbbá az, hogy gerinctelen az olyan ember, aki miközben munkáért kuncsorog valakitől, a háta mögött pedig az illetőt folyamatosan szidja.
llnnhegyi
2024. április 16. 04:25 Szerkesztve
A sor/o/s rogyassza rájuk az eget! Bűnbanda! -:)
egy genetikusanalattvaló
2024. április 16. 00:47
"Nem fideszes bennfentes volt, hanem valaki a harmadik sorból" Inkább a futottak volna kategória, de az is csak a házastársa segítségével volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!