Rendőrségi razzia kezdődik a magyar utakon

2024. április 15. 08:46

A gyorshajtókra hajtanak, mert ők a legveszélyesebbek.

2024. április 15. 08:46

Nyitókép: police.hu

A police.hu megírta: a rendőrség hétfőtől vasárnapig kiemelt figyelmet fordítanak a gyorshajtók kiszűrésére, április 19-én pedig Speedmarathont is tartanak. Az ellenőrzést az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (Roadpol) éves ellenőrzési terve alapján hajtják végre. A Roadpol egész Európát érintő sebesség-ellenőrzési kampányához kapcsolódva a magyar rendőrség április 19-én, 6 órától kezdődően 24 órás, úgynevezett

speedmaratont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást. 

A Speedmarathon keretében amúgy a rendőrök nemcsak a megszokott helyeken, hanem ott is mérnek majd, ahol a lakosok szeretnék. Hangsúlyozzák: 

a gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok,

 az akció ennek visszaszorítását célozza.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­r­n­­a­­k­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Majdmegmondom
2024. április 15. 18:48
Bár inkább a mazsolákat szűrnék végre ki! Akik negyvennel, meg ötvennel totyognak a Váci út, Hungária körút belső sávjaiban de az autópályákon, főútvonalakon szintén. ha valaki tartaná a tempót, de ezek meg megzavarják a forgalomban, persze hogy előzni kell akár jobbról is, hiszen balról lehetetlen... Azokat, akik meg többszörösével túlszárnyalják a kötelező sebességet jogosítványuk vétessék és autójuk összetöressék!
lauderstenonis-2
2024. április 15. 14:59
Ennyire üres az államkassza?
Patika
2024. április 15. 14:09
Beszedési időszak van, vagy ekkora az államcsőd?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!