Ma meghívtuk Magyar Pétert, Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt a Szabadság Köreibe

2024. április 15. 19:54

Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy elfogadják-e a meghívásunkat.

2024. április 15. 19:54
Peter Magyar, An Ex Government Insider Protests In Budapest After Leaking A Voice Recording Accusing Senior Government Officials In A Corruption Case
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

A nyitókép illusztráció. Fotó: Photo by Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„Ma meghívtuk Magyar Pétert, Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt a Szabadság Köreibe. Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy elfogadják-e a meghívásunkat. Ti mit gondoltok? A meghívót emailben küldtük el, amelyet változtatás nélkül közzéteszek. 

»Tisztelt Magyar Péter / Dobrev Klára / Karácsony Gergely!

Szeretettel felkérjük a Szabadság Körei bázisközösség következő sajtónyilvános, rendhagyó eseménye egyik fő vendégének, melynek címe: Szólj be a politikusnak! Ön mellett – reményeink szerint – két másik országosan ismert politikus lesz az alkalom fő vendége: Magyar Péter / Dobrev Klára / Karácsony Gergely.

(...)Az alkalomról: A nép kérdez, a politikus válaszol! Ellenzéki, pártoktól független, civil bázisközösségként fontosnak tartjuk, hogy az embereket edukáljuk és megtanítsuk nekik, hogy akkor lesz Magyarországon demokrácia, amikor felébred az emberekben a polgári öntudat és megtanulnak valódi polgárként viselkedni.

Egy képviseleti demokráciában a politikusok vannak a szavazókért és nem fordítva. Ezért magától értetődőnek gondoljuk, hogy érdekli őket az, hogy milyen kérdések foglalkoztatják a választókat, milyen vágyaik, félelmeik vannak. Ezért örülnek az olyan alulról szerveződő rendezvényeknek, ahova a választópolgárok hívják meg őket azért, hogy tudjanak beszélgetni velük, hogy elmondhassák nekik a kérdéseiket. Ezen az esténken pedig a nép (közönség) első ízben kérdezhet majd politikusaitól.«”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­n­y­o­k­­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
szarvas-2
2024. április 17. 09:02
Gigászok. A "fapinával" együtt. :)
kukasmacska
2024. április 16. 19:09
Vajon mikor és hogyan alakult ki ebben a nőben az a tévképzet, hogy ő egy tényező?
KBA98
2024. április 16. 16:52
Te pont olyan gennyláda vagy, mint ők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!