Hídpénzbotrány: az LMP szerint az eddigi részletek aggodalomra adnak okot

2024. április 15. 19:00

A Kehi friss jelentéséről kérdeztük az ellenzéki pártot.

2024. április 15. 19:00

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ismeretes: a minap nyilvánosan is elérhető lett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, azaz a Kehi jelentése a Lánchíd megkésett és megdrágult felújításáról. A dokumentum számos aggályos részletről számolt be, továbbá zárójelbe teszi Karácsony Gergely főpolgármester korábbi védekezését az egyre botrányosabb, hídpénzbotrány néven elhíresült ügyben. 

Az elmúlt napokban reagált a Kehi-jelentésre a kivitelező A-Híd Zrt., de Vitézy Dávid főpolgármester-helyettes és a Jobbik is.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A fejlemények kapcsán megkerestük az ellenzéki pártokat. Az LMP a következő, lényegre törő választ küldte a Mandinernek: 

Az LMP-Magyarország Zöld Pártja várja a vizsgálatok végeredményét, ugyanis az eddig napvilágot látott információk aggodalomra adnak okot. Valós probléma az, hogy nem látunk tisztán az ügyben.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­v­­á­­­r­n­­­a­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
varcsa42
2024. április 16. 12:54
Milyen híd az amivel nem lehet autóval átmenni, ha meg gyalog mégy lehet megráz az áram? Szégyen, hogy ezeknek semmi sem szent, a nemzet jelképével is ezt csinálják. Értem én, úgy nem lehet, hogy semmit sem csinálunk. Látszatból beruházni kell, vállalkozásokat kell megbízni stb. Na, de hogy még a Lánchídnál is lopnak! Felháborító?
2024. április 15. 22:59 Szerkesztve
Pollenjelentés Tiszafa közepes Kőris közepes Nyír közepes Platán közepes Eperfafélék magas Tölgy magas Dió közepes Gombák alacsony Karácsony MAGAS
pollip
2024. április 15. 21:54
Ungár! Addig becsültelek, mint ellenzéki politikust, hiába nem értettünk egyet több mindenben, amíg nem jelentkeztél be Gyurcsány koalíciós partnerének. Orbitális politikai hiba volt. Önálló an hitelesebben lettetek volna. Jó, értem, hogy most is Gyurcsány vitt be a hátán titeket a Parlamentbe, mert önállóan nem jutottatok volna be. De azért mégis............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!